Presentatie van WellnessWave

Het concept WellnessWave.

Een heel nieuw concept om terug fit te worden en te vermageren, bedoeld voor mensen die enkele overbodige kilo's wensen te verliezen en die een betere levenshygiëne willen aanleren. Dit allemaal stap voor stap en op eigen tempo.

Een unieke combinatie, een individuele en gepersonaliseerde service:
  • Eén uur gymnastiekoefeningen aangepast aan uw niveau en uw morfologie,
  • 30 minuten in de infrarood sauna voor uw toxines te verwijderen
  • Een opvolging en voedingraadgevingen voor gezonde en evenwichtige voedingsgewoonten.
Ver weg van de overbevolkte en lawaaierige fitnesszalen waar niemand zich met U bezighoudt, biedt Uzelf een zee van tijd aan die alleen rondom U draait; de sessies zijn individueel en op afspraak.

>>> Top
Catherine, een professionele kiné tot uw dienst.


Geboren in een familie vol sportievelingen, heb ik altijd gedacht dat de fysieke activiteit onmisbaar is om in een gezonde staat te verkeren. Het lijkt me ook vanzelfsprekend dat de vorm van geweten doorheen die van ons lichaam gaat en omgekeerd. Mijn licentiatie als kiné aan de ULB heeft mij doen realiseren dat dit principe van leven al sinds m'n geboorte in m'n bloed zit.

'Ons lichaam moet verzorgd worden door beweging, het moet soepel gemaakt worden, maar toch moeten er spieren gekweekt worden en het moet bijdragen tot een psychisch welzijn.'

Nadat ik in 2006 een volledige diëtiste opleiding heb gevolgd, kon ik eindelijk mijn droom waarmaken. In een oase van rust en ontspanning, ontvang ik hartsverwarmend, iedereen die zijn vormen terug wil verkrijgen, de overbodige kilootjes wil verliezen, een levenshygiëne wil aanleren of simpelweg wil ontspannen.
Ik begeleid U, met zachtheid, doorheen de gepersonaliseerde en progressieve programma's die ik speciaal voor U ontwikkeld heb.

Ik nodig U uit om deze ruimte te ontdekken door een afspraak te maken voor een gratis sessie waar U dit allemaal kan ontdekken, dit alles door mij te contacteren op het nummer 0474/627.675.
Tot binnenkort,

Catherine.

>>> Top
Onze klanten getuigen.

Paulette: Quel bonheur de venir se poser ici et surtout avec toi, Cathy. Toujours à l'écoute et pleine de petites attentions qui me touchent particulièrement. Merci pour ton sourire intérieur.

Audrey: Amicale et efficace, WellnessWave, c'est génial!

Viviane: Merci Catherine pour les kilos perdus et pour la bonne ambiance. C'est super!

Florence: J'ai enfin découvert un espace 'bien-être' dans lequel je me sens bien. Merci Catherine pour cette renaissance.

Eliane: Un service personnaliséavec le savoir-faire et le savoir-être de Catherine. Une ambiance pleine de sérénité. Cela fait du bien de prendre un peu de temps pour soi, avec le stress de nos jours!

Francine: Un moment de bien-être chez Catherine, l'accueil chaleureux, une gym bien adaptée et quelques kilos en moins!

Enza: C'est vraiment agréable de se retrouver dans une ambiance calme, de bien-être et de se faire chouchouter afin de se retrouver et de se calmer dans cette vie trépidante.

Flo: Vive la bonne soupe aux légumes frais de Catherine, si légère pour le corps et l'esprit. Bravo!

Afi: Dag Caty!
Danku voor de sauna, het was warm, maar het heeft mij goed gedaan. Nog veel geluk met WellnessWave!!! Bisous.

Viviane: Plus besoin de pélerinage à Lourdes ou ailleurs ... Le miracle s'accomplit ici!
Plus besoin de Soeur Sourire, Cathy est notre sourire et notre petit soleil. Tu es quelqu'un de chaleureux, Cathy, à l'écoute des autres, douce et compréhensive.
Merci pour tout!

>>> Top

De persberichten.

Femmes d'Aujourd'hui - 8 maart 2007 Klik op de afbeelding om het te vergroten.
De Streekkrant - Januari 2007 Klik op de afbeelding om het te vergroten.

>>> TopConcept & Development WellnessWave - All rights reserved - Privacy & Disclaimer - Website plan