WellnessWave gebruikt professionele infrarood cabines, vervaardigt in sederhout die zuiverend en ontsmettend zijn.
De hoogte van elke cabine is berekend geweest zodat de infrarood-stralen gelijkmatig reflecteren op de muren en zo op een homogene en optimale manier in uw lichaam binnendringen.
De effecten van de infrarood-stralen

Zes keramische lampen produceren infrarood-stralen type C, die tot 4 millimeter in het menselijk lichaam binnendringen.
Vanaf dan, zal niet alleen het vel gewikkeld zijn in een deken van DROGE warmte, maar zullen de spieren en de organen, dieper gelegen in het lichaam, gestimuleerd worden door deze stralen. Het resultaat zorgt voor een verhoging van de interne temperatuur van het lichaam, die de irrigatie van de centrale bloedbaan, de ringweg en de oxigenatie van de spieren zal activeren. Hierdoor zal het lichaam beginnen zweten.

De zweetanalysen geven aan dat, niet alleen het water verwijderd is, maar ook de gifsubstanties in onze longen, onze lever en in het vet van de onderhuidsaandoeningen. Al deze toxines vormen cellullitis.

Het groot aantal calorieverlies bereikt in 1sessie bevordert de vermindering van vetstoffen en een totale desintoxicatie van ons lichaam en hierdoor ook het geweten.
De voordelen van de infrarood-stralen op ons lichaam en ons geweten

  • Een belangrijke desintoxicatie door vrijgeving van zware metalen.
  • Een grondige fysieke en psychische relaxatie.
  • Een vermindering van stress, chronische vermoeidheid en slapeloosheid.
  • Het gevecht tegen depressie door middel van luminotherapie.
  • Een vermagering en effect op cellullitis zonder enige moeite; 300 tot 500 caloriën verbranden in 30 minuten.
  • Een verhoging van de bloedbaan en de ringweg dankzij evacuatie van oedeem, vermindering van de zwaarte en de pijn in de benen.
  • Een vermindering van spierpijn en articulaire pijn zoals arthrose, fibromyalgie, rheuma's en lumbago's.
  • Een sneller herstel van de ligamenten, capsules en beschadigde pezen.
  • Een stimulatie van het immuunsysteem: voorzorg tegen griep, verkoudheden en chronische ontstekingen aan het oor, de keel, ...
  • Een verbetering van de staat van de huid: verdwijning van acné, eczema, psoriasis, zwarte puntjes, lichaamsgeuren en roos.
De belangrijkste verschillen tussen een traditionele sauna en een infrarood cabine.

De traditionele sauna verwarmt eerst de lucht erom heen, tussen 80°C en 100°C en dus onrechtstreeks het menselijk lichaam. Maar, niet iedereen verdraagt om warme lucht in te ademen!

In een infrarood cabine, blijft de temperatuur van de lucht aangenaam, tussen 40°C en 50°C en er is een rechtstreekse verwarming naar ons lichaam door middel van penetratie van de infrarood-stralen. De infrarood-stralen, type C, niet zichtbaar voor het blote oog, verwarmen niet meteen de lucht, maar eerst de voorwerpen samengesteld uit water. In een cabine, is het steeds mogelijk om een frisse neus te halen door het deurtje of het raampje open te doen en dit zonder enig energieverlies of enige verstoring van het effect van de warmte van de infrarood cabine.
Het verloop van de sessie

De cabine kan één of twee personen ontvangen.

De warmte van de sauna is progressief, droog en diep: van 25° tot 50° in 30 minuten.

Wanneer de sessie afgelopen is, tel dan nog enkele minuten erbij om te relaxen in een comfortabele zetel. En tenslotte, kan U een lauwe douche nemen.
Prijs van een individuele sessie:
18€


Raadpleeg hier onze voorstellen en combinatiemogelijkheden voor onze abonemmenten.

RDV: 0474/62 76 75
Concept & Development WellnessWave - All rights reserved - Privacy & Disclaimer - Website plan